Posted on Aug 19, 2013 | 1 comment

Aproape ca imi e greu sa exprim in cuvinte cum a fost la nunta Karinei si a lui Gabi. Totul, dar absolut totul a fost perfect si asta datorita efortului sustinut si atentiei pana si la cel mai mic detaliu.

Pe Gabi si pe Karina ii stiu din primii ani de facultate, iar cu Gabi am impartit camera de camin in fiecare an greu de Politehnica.

Am pierdut nopti intregi “invatand” pentru examene, am mancat si baut bere la “Jeg”, am tras cabluri de retea si am sudat geamuri cu spuma poliuretanica sa nu mai fie curent. Tot ei au fost si primele mele “subiecte” foto pe vremea cand m-a prins virusul fotografiei. Ba chiar, Gabi a mers cu mine cand mi-am cumparat primul meu aparat foto, un Nikon Coolpix 880.

Asteptam de mult timp nunta lor si am fost extrem de incantat sa o pot imortaliza, chiar daca nu am fost fotograful oficial al evenimentului. Nu puteam lasa aparatul acasa si nu imi pare rau nici o secunda, datorita imaginilor de mai jos!

Casa de piatra dragii mei!

Imaginea de mai jos necesita o explicatie. Dupa cum spuneam il stiu pe Gabi de foarte multi ani si in tot acest timp nu l-am vazut niciodata mancand o rosie. De fapt nici Karina nu l-a vazut, asa ca una din pedepsele date de hotii miresei (aici eu fluier si ma uit intr-o parte) a fost sa manance o rosioara, cat de mica.

Pentru Karina, a mancat-o!

NFO_3593bwpart

Si un mic Bonus. Mirela, o buna prietena de-a Karinei si-a dorit foarte mult sa prinda buchetul. Nu a avut noroc, fiindu-i infascat de sub nas. Reactia ei e priceless!

Bouquet