Posted on Jan 22, 2013 | 6 comments

Nunta Anei si a lui Jose a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am trait, plina de peripetii si lucruri de povestit. Pe Ana o cunosteam din 1997, de la inceputurile erei internetului pe la noi. Ne-am cunoscut pe un canal de chat (isi aminteste cineva de celebrii Beseen?) si de atunci si pana in ziua de azi s-a legat o prietenie extrem de frumoasa, cu diferite vizite de ambele parti, cunoscut prietenii si familiile, vizitat rude si locuri dragi. Din pacate ei nu au putut veni la nunta noastra in 2006, deoarece in preajma nuntii au avut o pierdere dureroasa in familie, insa asta nu a insemnat ca atunci cand am auzit ca Ana se marita cu Jose, nu am fost primii care am confirmat participarea. Desi am fost invitati doi, pana la nunta ne-am inmultit, asa ca am plecat insotiti de Andreea, fetita noastra de numai 6 luni la acea data.

Avion Bucuresti – Madrid plus 2700 km cu o masina inchiriata facuti pe acolo, asta a insemnat voiajul nostru de o saptamana pe meleagurile atat de frumoase ale Galiziei (partea de nord-vest a Spaniei), cu mici incursiuni la ocean, in Portugalia si in orasele din jur.

In dimineata nuntii, aveam de parcurs o distanta de aproximativ 100 km de la Santiago si pana la Ourense, locul desfasurarii actiunii. Pe un potop de ploaie cum rar am vazut, alergam disperat, imbracat in costum si pantofi de piele sa gasesc masina, in timp ce fetele ma asteptau in scara blocului. Masina nu am mai gasit-o. Fusese ridicata cu 2 minute inainte sa ajung eu la ea, mi-a explicat cu chiu cu vai un batranel ca incepand cu ora 8 nu mai poti parca acolo. Era 8 si 10 cand eu eram ud fleasca si ma chinuiam in disperare de cauza sa aflu cum putem recupera masina. Am reusit in cele din urma sa o recuperam, aceasta distractie costandu-ne 60 de euro (mult mai putin ca in Bucuresti din fericire), dar cel mai mult costandu-ne timp pretios. Cand am ajuns la nunta, ceremonia religioasa era deja inceputa, insa nu mi-am facut griji, pentru ca de aceasta data eram doar invitat, nu fotograf oficial.

Cerusem insa permisiunea sa fotografiez si eu, mirii anuntand din timp fotograful oficial despre intentia mea (asa cum personal i-am rugat). Am avut avantajul de a nu avea nici un stres, si sa imortalizez momentele asa cum se desfasurau si in acelasi timp sa ma bucur cu ei de frumusetea unei nunti de poveste. Mai jos va invit sa descoperiti aceasta poveste prin imaginile realizate acolo:

Ana_and_Jose_byAlinPopescu_001 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_002 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_003 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_004 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_005 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_006 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_007 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_008 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_009 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_010 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_011 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_012 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_013 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_014 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_015 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_016 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_017 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_018 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_019 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_020 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_021 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_022 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_023 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_024 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_025 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_026 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_027 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_028 Parador de Santo Estevo, Ourense, Spain Ana_and_Jose_byAlinPopescu_030 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_031 Small restaurant in a lighted corridor of Santo Estevo, Ourense, Spain Parador de Santo Estevo, Ourense, Spain Ana_and_Jose_byAlinPopescu_034 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_035 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_036 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_037 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_038 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_039 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_040 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_041 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_042 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_043

A doua zi, dupa nunta, am mai petrecut ceva timp prin imprejurimi fotografiind peisaje minunate, dintre care va arat si aici cateva, sa intelegeti putin cat de frumoasa este aceasta parte a Spaniei in care m-as intoarce oricand.

Ana_and_Jose_byAlinPopescu_044 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_045 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_046 Ana_and_Jose_byAlinPopescu_047

Apoi am plecat la ocean, am mancat homari, am vizitat Porto si am degustat vinurile specifice din Portugalia si multe, multe altele. Poate ca intr-o zi voi povesti mai multe, pe blogul celalalt.

Va multumesc draga Ana si Jose ca ne-ati oferit aceasta ocazie!